Det var en supertrevlig kväll i går. Jag och Simon åkte från norra tilll södra Stockholm och hälsade på Annie och hennes kompisar. Vi spelade Hur fan visste du det? och såg sedan på filmen Grizzy Man. Filmen var rätt så intressant, vad annars kan man säga om verkliga händelser? Den handlar om björnentusiasten Timothy Tredwells liv innan han och hans flickvän blev uppätna av en grizzlybjörn år 2003. Filmen innehåller Treadwells egna filminspelningar och möten med grizzlybjörnar.

Eftersom jag inte tog några bilder när jag var hos Annie kommer något helt annat nu, nämligen gårdagens outfit. I går var första gången jag hade på mig min kavaj som jag köpte på rea på H&M. Jag kan verkligen inte bestämma mig om den är ful eller snygg – därför får den vara fulsnygg!

Kavaj – H&M • Jeans – H&M + trash • Skor – Ralph Lauren

P.S Glöm inte bort att tävla om Beautystick!

 • va kul med egen domän 😀 och nya designen är fin!

 • bra för jag kommer nog att glömma det ;-P

 • Jättefint! 🙂

 • Vad snyggt med bara .se-domän 🙂 snygg sida btw! 🙂

 • vad fint det blir här! När man väljer att ha en egen domän. Hur gör man då? Hur går betalningen till? Jag är lite sugen på att göra det! Börjar bli trött på mitt långa namn. Vill ha något nytt, men vad skall man döpa den till lixom? :S Tips? Kram:love:

 • är det lika lätt att fixa med designen när man har egen domän?

 • Va kul med egen domän =D Funderar också på att skaffa det, va det svårt? Tillhör du fortfarande blogg.se?

  SV: Haha, ja visst bloglovin användare suger xD Själv lägger jag bara till de bloggar jag inte vill tappa bort. Så svårt att minnas alla adresser ;P

 • Din nya design är fin,ljus,luftig,vårlik.Gillar din förra väldigt mycket också.Du får spara den till nästa höst och ha en design för varje årstid.Många varma tankar osv.

 • Kashaya

  Nice med eget domän.=)

 • Tone

  Snyggt! 🙂

  SV: Hon kan kännas lite väl petig för alla uppgifter, men för det mesta förstår man ju att hon är petig… det är ju trots allt högskolan. 😉

  Okej. Ja, men två lektioner kanske inte gjorde så mycket? Det är ju iaf bra att det är högskola/universitet..

  Jo, jag har haft en riktigt bra jul. Hoppas att du också haft det! 🙂

 • Mycket snyggt! 🙂

  SV: Hon kan vara lite väl petig med vissa uppgifter ibland… men samtidigt förstår man ju det efter det trots allt är högskolan. 😉

  Jo, jag har haft en riktigt bra jul. Hoppas att du också har haft det! 🙂

 • Simon Snutt

  Jätte snygg design älskling!!:D

  Det här gjorde du bra!:) <33 Och skit kul att du skaffat egen domän snygging!;)

  Puss Puss!:love::love:

 • Hanna

  Hej! Spana gärna in min blogg på http://wordsbyme.se Där hittar du mina senaste shoppingfynd, lite låttips osv.. Ha en trevlig kväll!

 • andrea

  Tack ^^ Snygg design du har gjort! 🙂 vill du kanske säga på vilken sida du köpte din domän? 😀

 • Sandra

  Var har du hittat det att man kan få det för bara 99 kr ? 🙂 Har länge velat ha en egen domän men jag lyckas inte hitta något bra 🙂