Adaras Blogazine

av Ida Josefin Eriksson

Hej! Jag heter Ida Josefin Eriksson och är en norrländsk kaffeälskare och utbildad journalist som gått från student till driven entreprenör – tack vare min blogg. Mina rötter är i Umeå men i dag kallar jag Stockholm för mitt hem och världen för mitt kontor.

Jag driver eget företag som bloggare, webbdesigner, webbkonsult, fotograf, grafisk designer och illustratör. Att inspirera andra med min kreativitet är det jag brinner för.

Blog + Magazine = Blogazine

Här på Adaras Blogazine hoppas jag på att kunna göra just det. Jag kombinerar magasininslag med en personlig touch för ett unikt koncept. Här finner du allt från skönhetstips, reseguider och DIYs till inlägg inom mode, inredning, mat och hälsa.

Ida Josefins signatur

Ida Josefin Eriksson

Simon Hallie Eriksson - Hooverdammen

Om min bättre hälft:
Simon Eriksson

Simon är mitt allt och nämns därför mycket här i bloggen. Vi älskar att resa och göra saker ihop och det är ofta han som är bakom kameran när jag är framför.

Simon tipsar även om herrprodukter och kommer inom kort få vara en större del av Adaras Blogazine.

Simon Hallie Eriksso & Ida Josefin Eriksson

Simon Hallie Eriksso & Ida Josefin Eriksson

Simon Hallie Eriksso & Ida Josefin Eriksson

Simon Hallie Eriksso & Ida Josefin Eriksson

xoxo Ida & Simon

Visste du att …

… namnet Adara har hängt med mig sedan 2003? Jag får ofta frågan var namnet Adara kommer ifrån. Ursprungligen stötte jag på namnet när jag gick i sjunde klass och läste serien Sagan om Belgarion av David Eddings. Adara är en karaktär i böckerna. Jag fastnade för namnet och började anta alter egot Adaras online (Ida Eriksson är tyvärr ett extremt vanligt namn). I dag har Adaras blivit en del av mig.

Nu i efterhand vet jag också att Adara även är namnet på en av de ljusaste stjärnorna på vår stjärnhimmel. Med den vetskapen hoppas även jag på att kunna ljusa upp din vardag 😉

… Simon och jag träffades på en filminspelning 2010? Vi skulle spela kära i varandra och blev kära på riktigt. Det var kärlek vid första ögonkastet. ♥

Vi har i stort sett hängt med varandra varje dag sedan dess och bor nu tillsammans med två katter i Nynäshamn.

… jag är en riktig serie- och ljudboksslukare? Jag älskar att kolla på tv-serier och lyssnar ofta på minst en ljudbok i veckan när jag pendlar i Stockholm. Så vill du ha serie- eller boktips? Fråga på!

Kontakta mig

Har du några frågor, vill du samarbeta med mig, tipsa om något intressant eller kanske ta en fika? Tveka inte att kontakta mig på info@adaras.se eller via formuläret här nedanför.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

LQIcHX9Q