I denna veckas intervju från ni möta en 22-årig kille som kommer från Filippinerna. Han har bott i Sverige sedan 2005. Han har lärt sig ett helt nytt språk, en ny kultur och att man klarar allt bara man har självförtroende. I bloggen skriver han om mode, foto, musik och design. Möt Christopher Guevarra!


Hej Cristopher! Berätta, vad gör du nu i höst?
Hey alla som läser Adaras underbara blogg! Just nu tar jag paus från pluggandet, men jag vet inte om jag kommer plugga vidare. Jag vill bara arbeta och tjäna pengar. Jag kommer börja jobba hos The Studio som fotograf i slutet av september och så har jag ett annat jobb på en nyöppnad klubb i Uppsala. Förutom det har jag bloggen så det kommer bli fullt för min del nu i höst.


Christopher har ett stort intresse för mode.


Du syns ofta på mest aktiva listan och har närmare 800 prenumeranter på Bloglovin. Hur har din blogg blivit så framgångsrik?
Tja, med slit och intressen så kan man komma långt! Jag startade bloggen först för att att det var en kul grej jag ville testa. Eftersom det är så få killar som bloggar så tänkte jag, varför inte? Från början visste jag inte riktigt vad jag ville med bloggen. Sedan kom jag på att jag verkligen vill inspirera andra och skriva om mina intressen för mode, foto och design. När bloggen väl var igång så startade jag roliga tävlingar samt marknadsförde mig själv och min blogg.


Christopher lagar gärna mat. Här lagade han två olika rätter för att anpassa maten till alla som skulle äta.

Du skrev att du gillar att äta torkad fisk med chili och soya. Har du något recept på hur man tillagar det?
Hehe, jag är inte expert när det gäller torkad fisk men det som jag kommer ihåg från mitt hemland var att de marinerar fisken (med vad vet jag inte riktigt). Sedan lägger de ut den i solen. Det var så länge sedan jag åt det sist men när jag tänker på det blir jag alltid hungrig. Att äta torkad fisk är ingen lyx i Filippinerna, det är oftast det man äter om man inte har råd att köpa kött eller kyckling. Med andra ord var vi ganska fattiga när jag var liten. Men det är det som gjorde att jag uppskattar nästan allting nu.

Tre måste ha saker i höst?
Mössa, fuskpälsväst och snygga vantar.


Du föredrar ballader framför rockmusik. Vad är det som gör att du gillar ballader mer?
Jag har alltid lyssnat mer på ballader än på rockmusik. Varför vet jag inte, men alla filippiner älskar ballader, haha. Vi älskar romantiska låtar. Så är det bara.

Du gick ut med i din blogg att du är bisexuell. Har du något tips till alla som är bisexuella och inte har vågat gå ut med det än?
Ni är inte ensamma! Vi lever i ett öppet samhälle. Det är verkligen ingenting att vara rädd för eller skämmas över. Jag vet att det verkligen känns tungt i hjärtat att komma ut men shit vilken känsla det var att göra det! Det är som en stor sten som lyftes bort och jag kände vilken lättnad det var. Man lever bara en gång!

Christopher läste Grafisk kommunikation på gymnasiet. I bloggen visar han upp grymma bilder som han gjort.

Vilka är dina favoritbloggar?
Ärligt så har jag inga favoritbloggar direkt, jag läser liksom riktigt många bloggar. Små favoritbloggar är nog Kenza, Kan Dee Drawing, Adaras och självklart min blogg. 🙂

Om du måste välja vad skulle du jobba med, vad skulle det bli? Designer, fotograf eller artist?
Om jag måste välja så hade jag valt att bli artist. Jag har velat bli det sedan jag var liten. Men jag har
aldrig haft chansen att utvecklas inom det området. Om jag fick chans så vill jag jättegärna bli artist!

Guevaccis blogg hittar du här:
www.guevacci.se
🙂
 • SVAR: Tacktack 😀

 • Hej, jag har fått hem vinsten, tack. Det var jättefint!

  Glad Påsk!

 • Glad påsk 😀

 • Åh du vet ju vad jag tycker: Narscisco Rodriques (kommer inte ihåg stavningen nu)

  Jag kanske ska kolla på din till nästa taxfree på tisdag 🙂 Bra tips!

  Kram och glad påsk!

 • (även fast jag numera klassas tant… Min mamma var här på middag idag och ropade gumman. Jag svarar glatt, men det visar sig vara min dotter hon pratar med. Jag går numera under smeknamnet tant!! – Kanske ska jag då leta tantparfym haha)

 • Hannele – mamma till 2 prinsar

  Svar:

  Godis är gött! ^^

  Tack för att jag fick vara med, men jag är redan med och tävlar där 😀

  Glad påsk!

 • Haha nej jag vet inte vart Salem ligger. Nära stan eller?

 • Sandra

  Gud den lät ju helt underbar! :rolleyes:

  Vad fick du betala för den???

 • Åh den e så god 🙂 Har den själv 🙂 Själv tänker jag sattsa på Marc Jabocs nya daisy, Victor & Rolf Flowerbomb eller jimmy choo 😀