Jag vet, ett rätt så sent inlägg. Men detta är faktiskt första dagen på läge som jag inte behöver passa någon speciell tid för att lägga mig. Huvudsaken är att jag checkat ut innan klockan tolv imorgon.
Det som dels hållit mig vaken är en supertrevlig tjej* som jag träffat på vandrarhemmet. Vi har suttit och pratat en hel del, vilket varit avkopplande. En italienare som skulle på audition för orkestern i Gävle underhöll oss också nu ikväll. Han skrek rätt ut då vi pratade om snabbpasta. Aldrig någonsin hade han hört att man kunde koka pasta på tre minuter (”No no no” sa han). Annars pratade vi om italienska pizzor (tomatsåsen är gjord av färska tomater och osten är mozarella – det verkade inte vara många pizzor utomlands som klarade dessa italienska kriterier), gävlebocken, svenska köttbullar, ostkrokar och kulturella skillnader. Visst är det spännande med andra kulturer?  

*Notera vad mycket vi har gemensamt: Hon heter Ida, är 20 år, fyller år den 18:e december (okej jag fyller år den 19:e men ändå!) En syrra som heter Elin också har hon … haha ibland är slumpen bara för rolig.

Bjuder slutligen på några bilder knäppta i helgen (fler tejpbilder får ni nog stå ut med lite senare, jag har himla många att visa!).   

Boulognerskogen by night. Det är nästan värt att ta sig ut i kylan och vandra igenom den då det börjar mörkna. ♥
Bilden tog jag i lördags då jag var på väg hem från Högskolan.  

Idag slutade vi dock tidigare och det var fortfarande ljust ute när jag kom innanför dörren. Jag noterade den spruckna färgen på fönsterkarmen och tyckte på något sätt att det såg fint ut. 🙂 Fast det är klart, som villaägare skulle man nog inte hålla med mig vid denna åsyn!?

Färg … konst … konstuppgift … slutrapport! Just ja! Vårt tema för slutrapporten vi ska skiva i kursen är ”Transparant och transparens”. Just de begreppen kan ha många olika tolkningar och betydelser.
Jag har ännu inte bestämt vad jag ska jobba med (vi ska bl.a. göra några verk i detta tema).


Glas kan vara vackert – och transparent!

Utöver den sociala kontakten på vandrarhemmet har jag ikväll roat mig åt att dra en massa linjer på ett papper. Eller roat och roat, kul var det inte!
En av våra citronuppgifter (vi ska göra 25 olika citronbilder) var att göra citroner som hinder i en linjekomposition.
OBS! Bilden nedan är inte klar … men ni kan ju se själva hur tråkigt det ser ut! Linje efter linje …  

Nu ska jag nog ta och göra i ordning mig för sängen! 

Sov gott!
P.S Glöm inte att Tävla om klockan här. Tävlingen går ut om två dagar! Och glöm inte, den som inte tävlar kan inget vinna. 😉