Har chillat på balkongen med Simon och en kopp kaffe. Jag har såklart min chilldress på mig för den ultimata ”chillarkänslan”. Som ni ser är detta inte en vanlig ”onepiece”. De långbenta dressarna blir ibland för varma och då är denna kortbenta och kortärmade variant perfekt.

Chilldressen kommer från Chilla Wear. Det kommer förresten upp en tävling i samarbete med Chilla Wear senare i kväll! ♥

Från en tävling till en annan.
Simon och jag har valt ut vinnaren av ugglehalsbandet! Klicka och se om du vann!

Till alla er som inte vann, misströsta inte! Ni kan köpa ett eget ugglehalsband i silver eller brons på Uffessakerochting.se för 69:- (fri frakt)!

Uppger du ”Adaras” i meddelanderutan så får du dessutom en liten gåva! Bra va!? 🙂

  • Cicci

    Det här inlägget gick inte att kommentera tidigare, men nu går det! 🙂

    Jag har också Glaze hemma, haha kul med skvaller ju! 😀